Stigle dojave o postavljenim bombama u školama širom Republike Srpske

U više gradova u Republici Srpskoj stigle su dojave o bombama u osnovnim i srednjim školama, po istom principu kako je to nedavno bilo u Srbiji i Sarajevu.

Na e-mail adrese više osnovnih i srednjih škola stigle su dojave o bombi koje su prijavljene policiji.Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske izvršili su protivdiverzione preglede u velikom broju osnovnih i srednjih škola širom Republike Srpske nakon pristiglih dojava, saopšteno je iz MUP-a RS-a.

Kako ističu iz policije, škola će biti obustavljena danas u onim školama gdje policijski službenici još uvijek nisu stigli pregledati školske prostorije.

Tako su jutros u Srebrenici i Bratuncu učenici vraćeni iz škole, a kako navodi glasnogovornica Policijske uprave Zvornik Danijela Madžarević bombe su im dojavljene tokom noći.

Poznato je da su bombe do sada prijavljene još i u školama u Banjoj Luci, Prijedoru, Doboju, Bosanskom Novom, Petrovu, Kostajnici.

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske nastavljaju sa pregledom školskih ustanova s ciljem utvrđivanja postojanja opasnosti.

 

KLIX.BA

Podijeli

PRETHODNA

Šta će spriječiti odlazak mladih iz BiH?

SLJEDEĆA

101 razlog zašto mladi napuštaju Bosnu i Hercegovinu