Senad Hadžifejzović zaplakao na skupu podrške

Foto: N1

Uz povike “Senči mi te volimo” urednik Face TV-a Senad Hadžifejzović je dočekan na skupu podrške upućene njemu i njegovoj novinarskoj ekipi te nije mogao suzdržati suze.

Tula (glumac Nermin Tulić koji je tokom rata ostao bez nogu) je ostao bez nogu. Vi koji hoćete da nas obezglavite, znajte da nismo ostali bez glave, imamo pamet”, poručio je Hadžifejzović okupljenima na skupu podrške njemu i novinarima Face TV-a.

Podsjetimo, mnogo građana, medijskih radnika i aktivista okupilo se večeras ispred Bosmala u sarajevskom naselju Hrasno kako bi dali podršku Hadžifejzoviću i novinarima Face TV-a nakon što su im sinoć upućene prijetnje.

Sinoć je muška osoba inicijala A.H. pokušala ući u prostorije Face televizije i uputila prijetnje redakciji. Hadžifejzović je u svojoj emisiji kazao da je njegova porodica pretrpila fizički napad i da neće odustati.

Nakon kriminalističke obrade u MUP-u KS, osumnjičeni za krivično djelo ugrožavanje sigurnosti predat je u nadležnost Tužilaštva KS, saopćeno je iz tog tužilaštva.

(Izvor: N1)

Podijeli

PRETHODNA

SRAMOTNO: Milanović vratio čin i odlikovanja ratnom zločincu Glavašu

SLJEDEĆA

U Gradačcu obilježen “Dan bijelih traka”