Narednih dana pretežno oblačno vrijeme sa kišom

Skandal.ba

Danas se očekuje više oblačnosti na području Hercegovine i jugozapada Bosne. U većem dijelu Bosne mala do umjerena naoblaka. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 11 i 18°C.

U nedjelju, 07.02.2021., u Bosni i Hercegovini se očekuje jače naoblačenje koje će u drugoj polovini dana usloviti kišu. Padavine će se sporo premještati sa zapada prema istoku zemlje. Glavnina padavina na području Hercegovine, zapada i jugozapada Bosne. Vjetar umjerene jačine južnog smjera, povremeno sa jakim udarima juga. Jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 12 i 19°C.

U ponedjeljak, 08.02.2021., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Jače padavine na području Hercegovine, zapada i jugozapada Bosne. Vjetar umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera, povremeno sa jakim udarima. Jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 8 i 14°C.

Podijeli

PRETHODNA

Počela isplata januarskih penzija

SLJEDEĆA

Godišnjica ubistva Denisa Mrnjavca: Dan kada je u sarajevskom tramvaju ugašen mladi život