Mladen Veselinović i Elvis Karić tužili FK Željezničar

Foto: Avaz

Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine zatražila je od FK Željezničar da se izjasni o žalbi Mladena Veselinovića zbog neisplaćenih finansijskih dugovanja.

“Disciplinska komisija NSBiH rješavajući zahtjev za izvršenje i zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka igrača Mladena Veselinovića protiv FK Željezničar, kojim se traži isplata dugovanja na osnovu člana 110. Disciplinskog pravilnika NSBiH, ovim putem traži očitovanje od FK Željezničar u vezi sa isplatom finansijskih dugovanja prema igraču Mladenu Veselinoviću u iznosu od 27.689,50 KM” – piše u službenom glasniku NSBiH.

Klub s Grbavice bio je dužan da do 22. decembra 2020. godine dostavi očitovanje u NSBiH.

“Disciplinska komisija NSBiH, na sjednici održanoj 14. decembra 2020. godine, razmatrala je zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka  dostavljenog od strane Elvisa Karića protiv FK Željezničar, pa na osnovu člana 108. stava 1. tačke “c” Disciplinskog pravilnika NSBiH donosi odluku: Zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka podnesen od strane Elvisa Karića protiv FK Željezničar se odbacuje na osnovu člana 108. stav 1. tačka “c” Disciplinskog pravilnika NSBiH” – piše u službenom glasniku NSBiH.

 

(AVAZ)

Podijeli

PRETHODNA

Predivna, ali otrovna: Biljka koju MORATE držati što dalje od djece

SLJEDEĆA

TROSTRUKO UBISTVO: Pred djetetom ubio partnericu, a zatim i njene roditelje