Humanitarna revija za osobe sa poteškoćama u razvoju

NVO ”Hrabro srce” Tuzla i ”Ljubav za ljubav” Podgorica u subotu organizuju humanitarnu reviju u kojoj će učestvovati djeca sa poteškoćama u razvoju iz NVO ”Hrabro srce” Tuzla i ”Ljubav za ljubav” Podgorica.

Organizatorica je Sara Bero iz Udruženja za djecu i omladinu s Down sindromom ”Ljubav za ljubav” iz Podgorice.

Modeli na reviji bit će djeca i omladina sa poteškoćama u razvoju, njihovi roditelji, a jako zanimljivo će biti što je upravo spojeno ugodno sa korisnim, pa će se pisti pridružiti i psići koji obožavaju druženje sa djecom.

Prije dva dana Sara Bero je posjetila i butik u kome je izabrala kombinacije za šesnaest dječaka iz udruženja ”Hrabro srce” koji će prošetati na reviji.

Svi koji su voljni da daju svoj nesebični doprinos reviji ovakvog karaktera za njihova udruženja i korisnike, mogu donacijama obezbijediti korisnicima lagodnije funkcionisanje.

Pokažimo da u Gradačcu žive humani ljudi koji uvijek pomažu i bez kojih ne bi bilo moguće funkcionisanje mnogih udruženja.

Na dosadašnji račun, iz Gradačca, uplatila je pozamašan iznos firma ‘’MI99’’, Indira Omeragić koja nesebično pomaže svima i uvijek je za saradnju na ovakvim projektima.

Dragi naši sugrađani i vi možete biti dio revije!

Svoje uplate možete izvršiti na račun  ‘’Hrabrog srca’’: 140401-1130004390

 

www.skandal.ba

Podijeli

PRETHODNA

Elon Musk najavio nove promjene za korisnike Twittera

SLJEDEĆA

Pretres u Gradačcu: Kod 22-godišnjaka pronađena droga