Hitna pomoć udarila ženu, niko nije primijetio da je pod vozilom

Bizarna nesreća u Srbiji!

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak veoma neobične nesreće, koja se, pukom srećom, nije kobno završila.

Naime, jednu stariju ženu iz Beograda udarila su kola Hitne pomoći koja su išla u rikverc. Ni vozač, ni medicinsko osoblje nisu primjetili da im je pod vozilom. Kola Hitne pomoći imaju beogradske registarske oznake, a prema podacima sa snimka nadzorne kamere, incident se desio 3. decembra prijepodne. Za sada nije poznato gdje se tačno ovo dogodilo.

Kako se vidi na snimku, vozilo se pod rotacijom kretalo u rikverc između zgrada, gde je ekipa stizala na teren. Vozač u retrovizoru nije vidio da se stazom kreće starija žena, koja, s druge strane, nije čula vozilo, a bila je leđima okrenuta vozilu.

Nevjerovatno je, međutim, da niko nije ni primjetio da su udarili ženu i potom je branikom pogurali pod vozilom. Srećom, žena se nalazila na sredini pješačke staze pa nije završila pod točkovima saniteta, piše direktno.rs

Medicinska ekipa je izašla iz kola i krenula ka zgradi u koju su se uputili, ne primetivši da im je ispod vozila sugrađanka. Tek kada im se ona obratila, priskočili su joj u pomoć, a vozač je pomjerio vozilo napred da bi žena mogla da ustane.

 

radiosarajevo.ba

Podijeli

PRETHODNA

Konaković u Dodikovom društvu pratio utakmicu Igokee, razgovarali i o novoj vlasti

SLJEDEĆA

Osnovci iz Kambera dokazali da su pravi humanitarci-Gradačac