Dženifer Lopez pokazala od koga je naslijedila ljepotu

Da jabuka ne pada daleko od stabla pokazalo se i u slučaju latino dive Dženifer (Jennifer, 51) Lopez i njene mame Guadalupe Lopez (74), s kojom je pjevačica snimila i najnoviju modnu kampanju za brend “Coach”, a u kojoj su učestvovali i njeni blizanci.

Na fotografijama, koje su objavljene na službenom Instagram profilu “Coacha”, Dženifer i njena majka, s djecom uživaju u večeri na vrhu planine, a mnogi su primjetili da je Džej Lo od mama naslijedila ljepotu.

-Kako izgleda moderna porodica? Službena definicija ne postoji. Ne radi se o savršenstvu, već o prihvaćanju, gdje svako može biti baš onakav kakav je, bez skrivanja – govori Lopez u videu snimljenom za potrebe kampanje.

Inače, pjevačica je vrlo bliska sa svojom majkom, koja je nju, ali i još dvije kćerke, Lesli (Leslie) i Lindu (Lynda), zajedno sa suprugom Dejvidom (David) Lopezom odgojila u Bronksu. Dženifer nikada nije krila koliko joj majka znači, a svojevremeno joj je odala počasti na Instagramu riječima:

“Ljudi me često pitaju odakle mi ta energija, način na koji vozim, na koji plešem…e, znate…Guadalupe… moja mamica… otkako je pamtim, uvijek je plesala, smijala se i uveseljavala svaku prostoriju u kojoj bi se našla. Ona je definicija mladolikosti i nestarenja..voljela je oduvijek glazbu i filmove, posebice mjuzikle, a vjerovala je i u pravu ljubav…sve to naslijedila sam od nje…i zbog toga sam i ja bolja.”

Izvor: Avaz.ba

Podijeli

PRETHODNA

Trka od Sarajeva do Mostara za liječenje Džemala Makana

SLJEDEĆA

Povećan broj migranata u Tuzli, sve češće Drinu prelaze porodice s djecom