APEN Mrazovi MK “Kraljevi Raga” obradovali mališane paketićima

Treću godinu za redom motoristi MK “Kraljevi raga” Tolisa pripremili su poseban događaj za najmlađe.

Foto: facebook.com/kraljeviragatomos

Protekle nedjelje, u susret Božiću i Novoj Godini organizirali su podjelu blagdanskih paketića, onako kako i doliči ovim blagdanima, obučeni u odijela Djeda i Baka mrazeva.

Foto: facebook.com/kraljeviragatomos

Ovoj zanimljivoj akciji, koju su odlično prihvatili kako najmlađi, tako i odrasli građani, pridružili su se i motoristi s Istoka iz Vidovica, Kopanica i Jenjića. Za one malo starije posjetitelje tu je bilo kuhano vino, meze, sokovi…

Podijeljeno je više od 100 paketića, koje je klub „Kraljevi raga“ osigurao vlastitim sredstvima, a radost i zadovoljstvo najmlađih ovim činom je neprocjenjiva.

Foto: facebook.com/kraljeviragatomos

Gotovo identična slika danas je bila i u Vidovicama gdje su događaj organizirali Motoristi s Istoka, a sa slatkim darovima pridružili su im se i prijatelji iz MK “Kraljevi raga”. Oni su posjetili Vidovice, Kopanice i Jenjić.

Radost, zajedništvo i sreća mogli su se vidjeti na licima kako djece i sumještana, tako i organizatora ovih događaja i njihovih prijatelja. Atmosfera je u svim mjestima bila izuzetno dobra gdje je vladalo dobro raspoloženje i istinsko blagdansko ozračje, uz topli zalogaj i napitke za sve posjetitelje.

Video pogledajte OVDJE.

 

(Skandal radio/Radio Orašje)

Podijeli

PRETHODNA

Potvrđeno iz UKC-a: Dodik ima upalu oba plućna krila

SLJEDEĆA

Preminuo gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić