Aca Lukas: Korona je beba za ono što ja godinama radim organizmu!

Aca Lukas (52) na jedinstven način sve komentariše, pa tako i korona virus i pandemiju koja nam već godinu dana remeti život kakav smo navikli da živimo.

“Imam jak imunitet i uvek se kontrolišem. Vodim računa o životu jer mnogo volim samog sebe. Pa pazi situaciju, kod Cece Ražnatović na slavlju povodom rođenja unuka Željka svi su se zarazili, osim mene, ali bukvalno svi. Da bi korona mene napala, moraće da mutira u specijalni oblik virusa koji napada Acu Lukasa. Znači, moraće Kinezi malo bolje da se pozabave ako hoće da me se reše. Korona je beba za ono što ja godinama radim organizmu. Ja koronu jedem, a ne ona mene.” – poručio je Vuksanović.

Kada je riječ o željama za 2021. – ima ih, a postavio je i “ultimatum” Deda Mrazu.

“Deda Mrazu bih još poručio da više neću verovati u njega ukoliko mi svu bagru ne skine sa ramena. Neću oko sebe da imam ljude koji mi se smeju u facu, tapšu po ramenu, a onda, kad se okrenem, najstrašnije me pljuju, ogovaraju i podmeću sve i svašta. Dosta mi je savetodavaca i ovih koji pričaju da su me izmislili, da su mi pomogli.Molim ih da mi se skinu, dosadni su.” – poručio je Aca i dodao:

“Osim ove glavne želje, ostale su vrlo jednostavne. Želim da živim što bolje u datom momentu. Pošto živim za trenutak, tj. dobro plivam i brzo se snalazim. Ja studiozno planiram budućnost. Evo, sigurno sedam, osam sati unapred imam dobro sve isplanirano.” – rekao je Lukas.

(Telegraf.rs)

Podijeli

PRETHODNA

HES – Saopćenje za javnost

SLJEDEĆA

Promjene termina svih mečeva lige zbog Zlatana Ibrahimovića?